Σάββατο, 21 Μαΐου 2011

Πρόταση για σινεμά - Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Αγνωστα Νερά


Ο κάπτεν Τζακ Σπάροου μπλέκει σε νέες περιπέτειες, όταν συναντά την Αντζέλικα, μια γυναίκα από το σκοτεινό παρελθόν του. Σαστισμένος από την αναπάντεχη επανεμφάνιση της στη ζωή του, κι ενώ προσπαθεί να καταλάβει αν εκείνο που την τράβηξε κοντά του είναι η… ακαταμάχητη γοητεία του ή η σφοδρή της επιθυμία να ανακαλύψει την θρυλική Πηγή της Αιώνιας Νεότητας, ο Τζακ καταλήγει αιχμάλωτος του φοβερού και τρομερού Μαυρογένη, του κουρσάρου που τρέμουν όλοι οι πειρατές! Στα μάτια του Τζακ, ωστόσο, η πανούργα Αντζέλικα φαντάζει πολύ πιο επικίνδυνη από τον διαβόητο αρχιπειρατή.


PIRATES OF THE CARIBBEAN: ON STRANGER TIDES


Περιπέτεια (2011) Διάρκεια: 141'. Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ρομπ Μάρσαλ με τους: Τζόνι Ντεπ, Πενέλοπε Κρουζ, Τζέφρι Ρας, Ίαν Μακ Σέιν

Παραλειπόμενα:

Ο τίτλος αποκαλύφτηκε από τον Johnny Depp κατά την ετήσια έκθεση της Disney, τον Σεπτέμβρη του 2009. Μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός συμφώνησε να παίξει πριν να υπάρξει ούτε μία γραμμή σεναρίου.

Ο παραγωγός Oren Asiv δήλωσε πως ελπίζουν αυτό να είναι το πρώτο μέρος μιας νέας τριλογίας.

Αυτή τη φορά, υπάρχει πηγή και δεν είναι απλά το θεματικό πάρκο της Disneyland. Αφορά ένα μυθιστόρημα του 1988 από τον Tim Powers, στο οποίο ο ήρωας λέγονταν Τζακ. Εκεί, όμως, ο χαρακτήρας του Τζακ ήταν πολύ διαφορετικός από του Σπάροου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου