Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Τον Ιούλιο η υποβολή των μηχανογραφικών


Τον Ιούλιο θα συμπληρωθούν και εφέτος τα μηχανογραφικά δελτία των μαθητών, σύμφωνα με την εφημερίδα το «Βήμα». Η διαβούλευση που ξεκίνησε απο το υπουργείο Παιδείας για το θέμα και η οποία έλήξε χθες Τετάρτη, καταλήγει όπως όλα δείχνουν, στη άποψη ότι πρέπει να διατηρηθεί το ισχύον καθεστώς και να μην ψηφιστεί η πρόταση για συμπλήρωση μηχανογραφικών τον Μάρτιο και πριν τη ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων.

«Το κλίμα πάει προς καλοκαίρι γιατί τα παιδιά στη συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν τα επιχειρήματά τους και είναι σεβαστά»

δήλωσε η υπουργός Παιδείας κυρία Αννα Διαμαντοπούλου σε συνέντευξη της στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. «Για το μηχανογραφικό είχαμε πει και σας θυμίζω ότι γίνεται μια προσπάθεια να εξορθολογιστεί το σύνολο των διαδικασιών» τόνισε. «Επειδή υπάρχουν πολλά επιχειρήματα για τη μια και για την άλλη περίπτωση από την πλευρά του υπουργείου, για πρώτη φορά στα χρονικά είπαμε να ζητήσουμε την άποψη των ίδιων των μαθητών. Δεν θα ήθελα να τα αναστατώσουμε σε μια δύσκολη στιγμή ακόμη και όταν πραγματικά υπάρχουν επιχειρήματα που λένε ότι είναι καλύτερα για τα ίδια τα παιδιά» τόνισε η υπουργός Παιδείας.

Οπως αποκάλυψε η κυρία Διαμαντοπούλου οι σχολικές εκδρομές των μαθητών, εφέτος θα γίνουν μόνο στην Ελλάδα. «Θα συζητήσουμε και με τα τουριστικά γραφεία να κάνουν προσφορές και περιμένουμε να κάνουν ειδικές τιμές. Δεν επιβάλλουμε τίποτα. Εχουμε πολύ όμορφα μέρη στην Ελλάδα» δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου