Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Πρόταση για σινεμά - Γονείς της Συμφοράς


Ο νευρωτικός πρώην πράκτορας της CIA περνά από νέα σκληρά τεστ τον νοσοκόμο γαμπρό του για να δει αν μπορεί να σταθεί αντάξιος της μοναχοκόρης του αλλά και να αναθρέψει τα δίδυμα εγγονάκια του.

LITTLE FOCKERS
Κωμωδία 2010 . Διάρκεια: 98' Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Πολ Γουέιτζ με τους: Μπεν Στίλερ, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Τζέσικα Άλμπα, Όουεν Γουίλσον

Υπόθεση

O Γαμπρός της Συμφοράς, ο νοσοκόμος Γκρεγκ, βρίσκεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπος με τα πολυαγαπημένα του Πεθερικά της Συμφοράς κι ειδικότερα με τον πεθερό του, τον Τζακ, με τον οποίο έχει, ως γνωστόν, οριακά ανεκτές σχέσεις.

Η οικογένεια της Συμφοράς, όμως, δεν απαρτίζεται πλέον μονάχα από τα μέλη εκείνα που ξέραμε. Τώρα υπάρχουν και τα δίδυμα παιδιά του ζευγαριού, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον ερωτοχτυπημένο πρώην της Παμ.

Έτσι, η προσπάθεια του Γκρεγκ, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του πατέρα φαμίλια και να λάβει επιτέλους το χρίσμα της διαδοχής στην ιεραρχία της οικογένειας γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

Πόσο μάλλον όταν ο Γκρεγκ πιάνει και δεύτερη δουλειά σε μια φαρμακευτική εταιρεία, πράγμα που οδηγεί και πάλι στα άκρα τις σχέσεις γαμπρού και πεθερού καθώς ο Γκρεγκ πρέπει ταυτοχρόνως να εντυπωσιάσει τη σέξι προϊσταμένη του, να χειριστεί τη διευθύντρια του σχολείου στο οποίο θέλει να γράψει τα δίδυμά του και να βγάλει άκρη με τον ιδιόρρυθμο κατασκευαστή που έχει αναλάβει την ανακαίνιση του σπιτιού του.

Και όλα αυτά κάτω από το συνεχές, πανοπτικό βλέμμα του Τζακ που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου