Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Ο Serj Tankian των System Of A Down στο TerraVibe Park στις 17/8


Μία ξεχωριστή μουσική εμπειρία θα προσφέρει ο μοναδικός Serj Tankian την Τρίτη 17 Αυγούστου, στο TerraVibe Park στην Αθήνα. Ο τραγουδοποιός και frontman των System Of A Down έρχεται στην Ελλάδα και θα ανατρέψει το πρόγραμμα των καλοκαιρινών μας διακοπών.

Στη συναυλία του Αυγούστου, ο Serj Tankian θα παρουσιάσει δημιουργίες από την πλούσια και πολύχρονη μουσική του πορεία, πλαισιωμένος από οκταμελή κλασσική ορχήστρα, καθώς και τραγούδια από το πρώτο προσωπικό του album "Elect the Dead" αλλα και από το πολυαναμενόμενο “Imperfect Harmonies”, που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του 2010.Μέσα από το site του www.serjtankian.com δίνεται η ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να κατεβάσουν δωρεάν το "Borders Are", που θα περιέχεται και στο “Imperfect Harmonies”.

Τη συναυλία του Serj Tankian, θα ανοίξουν οι VIZA, το ανερχόμενο experimental, alternative rock συγκροτημα, που έχει συνδεθεί με τον Serj Tankian, όχι μόνο λόγω της κοινής αρμένικης καταγωγής τους, αλλά και γιατί ο ίδιος ο Serj Tankian έχει κάνει τις παραγωγές στα album τους. Serj Tankian και VIZA μοιράζονται εκτός από την ίδια κουλτούρα και το ίδιο πάθος για τη rock μουσική!

Την Τρίτη 17 Αυγούστου, στο TerraVibe Park η γεμάτη ένταση φωνή του Serj Tankian θα μας “ταρακουνήσει” σε μία ξεχωριστή συναυλία που ισορροπεί ανάμεσα στο σκληρό rock και την ορχηστρική μουσική.

Serj Tankian Official Website: www.serjtankian.com
VIZA Official Website: www.experienceviza.com

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η τιμή εισιτηρίου είναι 25€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

TICKET HOUSE

Αθήνα: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) - Τηλ.: 210 3608 366

Θεσσαλονίκη: Ticket House, Μητροπόλεως 102 - Τηλ.: 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου