Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Συναυλία dj Tiesto


Μπορεί ο τίτλος του "Ολλανδού superstar της trance" που τον συνοδεύει εδώ και δέκα χρόνια να δίνει μια ιδέα γύρω από το διαμέτρημα και τον ήχο του DJ Tiesto, η αλήθεια πάντως είναι ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ποπ φαινόμενο.

Ποπ διότι ψηφίζεται σταθερά ως ένας εκ των δημοφιλέστερων DJs του κόσμου. Ποπ διότι το χολιγουντιανών προδιαγραφών οπτικοακουστικό show του εστιάζει περισσότερο στο θέαμα. Ποπ διότι το μεγαλύτερο μέρος του set του αποτελείται από remixes σε γνωστά singalong τραγούδια. Τουλάχιστον αυτό ακούσαμε εμείς στην περσινή -και απόλυτα επιτυχημένη- συμμετοχή του στο Global Dance Festival, η οποία σηματοδότησε την επιστροφή του στις ελληνικές αρένες ύστερα από το χρυσό 2004. Αυτό το Σάββατο, πάντως, ο DJ Tiesto επιστρέφει στην Αθήνα (και συγκεκριμένα στο γήπεδο Τάε Κβον Ντο) για ένα τρίωρο set στο πλαίσιο της περιοδείας του Kaleidoscope. Ο ίδιος θα εμφανιστεί γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα, όμως το σκηνικό θα μοιάζει -και πάλι- με φεστιβάλ: θα προηγηθούν οι Reckless και Ecotek, ενώ θα κλείσει ο Junior Rush.


Είσ.: € 35 (αρένα) και € 55 (VIP). Εισιτήρια προπωλούνται προς € 25 και € 45, αντίστοιχα, στα καταστήματα Public και Metropolis. Ψηφιακά στα www.showwhat.gr, www.tickethour.com και τηλεφωνικά στο 210 8108228

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου